ZŠD Krim

Program sofinancira
Mestna občina Ljubljana

MOL-logotip-SLO

Koledar
Prejšnji mesec julij 2024 Naslednji mesec
P T S Č P S N
week 27 1 2 3 4 5 6 7
week 28 8 9 10 11 12 13 14
week 29 15 16 17 18 19 20 21
week 30 22 23 24 25 26 27 28
week 31 29 30 31
Piškotki (Cookies)
PostDateIcon pet, 14. jun 2013 10:14 | PostAuthorIcon Admin |

V skladu s spremenjenim Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1, Uradni list št. 109/2012) morajo biti uporabniki spletnih strani od 15.06.2013 dalje obveščeni o tem, katere piškotke spletna stran uporablja in s kakšnim namenom. Uporabnik mora imeti možnost izraziti svoje strinjanje ali nestrinjanje z uporabo piškotkov na strani oz. imeti možnost uporabo piškotkov preprečiti, če tako želi.

Ta spletna stran pri svojem delovanju uporablja majhne datoteke, ki jih imenujemo piškotki (Cookies), ki se naložijo na vaš računalnik. Namenjeni so temu, da vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na to stran. Nekateri piškotki so nujno potrebni za delovanje strani, nekateri so namenjeni lažji uporabi strani (da si npr. zapomnimo izbrane filtre ali izbrani zavihek ali izbrani odgovor pri anketah), nekateri pa ne olajšajo uporabniške izkušnje, pač pa so namenjeni spremljanju uporabe strani (npr. Google Analytics). Dokler ne podate izrecnega strinjanja z uporabo piškotkov, ta stran naloži le tiste piškotke, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje. V spodnji tabeli so našteti piškotki, ki jih stran uporabja, zraven pa so zapisane tudi informacije, čemu služijo.

Če ne želite dovoliti uporabe piškotkov in bi jih radi izbrisali s svoje naprave, lahko to storite z nastavitvami svojega brskalnika. Navodila za prepoved uporabe piškotkov za različne vrste brskalnikov lahko najdete tukaj.

Če boste uporabo piškotkov na tej strani preprečili, mogoče strani ne boste več mogli v celoti ali zadovoljivo uporabljati.

Ta spletna stran ne zbira in ne hrani podatkov o obiskovalcih. Hrani le podatke o registriranih uporabnikih, ki so nujni pri procesu registracije in prijave (uporabniško ime in veljaven e-poštni naslov). Vsi podatki, ki jih vnesete ob registraciji oz. kasneje v svoj profil, so dostopni le vam in administratorju strani. Podatki so lahko tudi izmišljeni (ni vam potrebno vpisovati svojega pravega imena, priimka, ...), vnesti morate le veljaven e-poštni naslov, saj brez tega zaključek registracije - in s tem prijava na stran - ni možen.

Ta stran se drži smernic informacijskega pooblaščenca o uporabi piškotkov.

TA STRAN UPORABLJA NASLEDNJE PIŠKOTKE:
PIŠKOTEKVRSTATRAJANJEKDO GA DOBIKDAJ NASTANEOPIS
[ID] nujen v času seje vsi uporabniki ob vsaki vzpostavitvi seje oz. ob prihodu na stran Piškotek, ki ga za svoje delovanje potrebuje sistem Joomla!, ki poganja to stran.
[ID] nujen 1 leto registrirani uporabniki ob prvi uspešni prijavi na stran oz. ob vsaki naslednji prijavi (samo za registrirane uporabnike) Piškotek, s katerim si Joomla! zapomni prijavljenega registriranega obiskovalca, če ta to želi.